Analist vacatures

De Business Analyst is een professional die fungeert als de link tussen business requirements en oplossingen. Zij identificeren, analyseren en specificeren de behoeften van hun klanten en communiceren deze in een bruikbare vorm zodat ze begrepen kunnen worden door de mensen in projectteams of verkopers die verantwoordelijk zijn voor het leveren van software/project ontwikkelingsdiensten.

Meer informatie

Vacatures

Business analisten

Het interpreteren van de behoeften en vereisten van een project is een belangrijke taak voor business analisten. Door te interviewen of te communiceren met belanghebbenden, kunnen ze identificeren wat nodig is om doelen te bereiken, terwijl ze ook die wensen kunnen valideren door middel van analyse! Het eindresultaat? Een oplossing die perfect samenwerkt met ontwikkelaars tijdens de ontwikkelingsfase.

Een business analist en informatieanalisten spelen beide een belangrijke rol. Het belangrijkste verschil tussen de twee is waar zij zich op richten: De functie van een business analist is uit te zoeken wat er in het proces van een organisatie moet veranderen, en die informatie vervolgens samen met technische details over te brengen.