Solution Architect Priviliged Acces Management (PAM)

Startdatum: 01-08-2023

Uren per week: 36

Ref. nr: 2023546

Plaats: Regio Utrecht
Uren per week: 36
Startdatum: 01-08-2023
Einddatum: 31-07-2024
Optie op verlenging: Ja, 1 x 12 maanden

Opdrachtomschrijving:

Als Solution Architect PAM vorm je functionele-, technische eisen en wensen van de klant om in een generieke oplossing of ontwerp. Deze generieke oplossingen en ontwerpen kunnen worden uitgewerkt in technische-, detail-, implementatie-, en beheerontwerpen die binnen de Productlijn Beheertooling worden geïmplementeerd. Je geeft input voor het CTO Portfolio, Life Cycle Management en een actuele road map van de Productlijn. Daarnaast adviseer je het MT van de productlijn.

In nauwe samenwerking met de product owner zorg jij dat functionele eisen en wensen naar technische oplossingen worden vertaald die door het scrum team kunnen worden uitgewerkt en geïmplementeerd. Jij bent ook het eerste aanspreekpunt voor technische oplossingen rondom CyberArk PAM binnen de Productlijn Beheertooling.

Functionele-, technische eisen en wensen van de klant vorm jij om in een generieke oplossing of ontwerp. Daarbij maak je gebruik van jouw gedegen kennis van CyberArk Privileged Access Management (PAM) en technische-, applicatieve-, security-, en enterprise architecturen die binnen de Nationale Politie gehanteerd worden. Jouw generieke oplossingen en ontwerpen kunnen worden uitgewerkt in technische-, detail-, implementatie-, en beheerontwerpen die binnen de Productlijn Beheertooling worden geïmplementeerd. Je geeft input voor het CTO Portfolio, Life Cycle Management en een actuele road map van de Productlijn. Daarnaast adviseer je het MT van de productlijn.

In nauwe samenwerking met de product owner zorg jij dat functionele eisen en wensen naar technische oplossingen worden vertaald die door het scrum team kunnen worden uitgewerkt en geïmplementeerd. Jij bent ook het eerste aanspreekpunt voor technische oplossingen rondom CyberArk PAM binnen de Productlijn Beheertooling.

De productlijn Beheertooling-Operations Control Room is verantwoordelijk voor het faciliteren en ondersteunen van de bouw en implementatie van de monitoring van alle componenten van de operationele IT-infrastructuur van de politie. Hieronder valt ook het ontwikkelen, beheren, loggen en analyseren van rapportages van technische problemen. Met haar brede focus op de Dienst-ICT van de politie, is het beheertooling-team een verbindende factor om tot gezamenlijke oplossingen te komen. Dit alles met het doel de operationele systemen van de politie 24/7 beschikbaar te houden voor in totaal zo’n 80.000 eindgebruikers.

Concreet te behalen doelstellingen: De Solution Architect PAM zal binnen het Project PAM de architectuur bepalen waarmee PAM in de organisatie wordt geïmplementeerd. Tevens zal de Solution Architect PAM die kennis van de PAM architectuur over dienen te dragen aan een medewerker die zich zal doorontwikkelen richting Solution Architect. Doelstelling is dat de Solution Architect weer vertrekt als PAM volledig is geïmplementeerd binnen de organisatie

Competenties:

 • Leervermogen
 • Samenwerken
 • Probleemanalyse
 • Overtuigingskracht
 • Initiatief
 • Klantgerichtheid

Eisen, waar 100% aan moet worden voldaan:

 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • Het Curriculum Vitae is opgesteld in het Nederlands
 • In de afgelopen 5 jaar, minimaal 2 jaar werkervaring binnen middelgrote of grote (=100 gebruikers en meer) organisaties in een soortgelijke rol

Wensen:

 • Werkervaring met Priviliged Access Management (PAM) vanuit architectuur
 • Werkervaring als Solution Architect
 • In het bezit van een Diploma/Certificaat CyberArk Defender en/of CyberArk Guardian
Solliciteer nu!

Solliciteer nu!

Bel naar 0320 – 430430
of stuur een e-mail info@plusit.nl

Solliciteer als één van de eersten

Reageer op deze vacature

"*" geeft vereiste velden aan

Max. bestandsgrootte: 256 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gerelateerde vacatures

Share This