Voor werkgevers

IT detachering, detavast en werving & selectie in de publieke en private sector in heel Nederland. In alle gevallen gaat het om specialisten die voor u aan de slag gaan. Zij moeten niet alleen kundig zijn, maar bovenal gemotiveerd zodat onvoorbereid een klus kan worden opgepakt en succesvol kan worden afgerond. Het succes wordt bepaald door IT specialisten die, naast de noodzakelijke certificeringen en branchekennis, ook de juiste ‘soft-skills’ hebben.

Plus IT werkt met de meest ervaren mensen uit de IT branche. De mensen van Plus IT zijn gemotiveerde specialisten die gewend zijn om procesmatig te werken in een Agile omgeving conform professionele methodieken en frameworks zoals Scrum, DevOps, Waterval, Scopafijth enzovoort. Maar zij zijn ook in staat hun werkzaamheden te verrichten in minder gestructureerde omgevingen.

Plus IT kent haar automatiseerders persoonlijk en is daardoor in staat om altijd de juiste kandidaat voor u te selecteren. Door een platte organisatie en lage overheadkosten kunnen wij u senior consultants leveren tegen medior tarieven.

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Neemt u dan contact met ons op, we gaan graag met u in gesprek.

UW VACATURE OP PLUSIT.NL

Vul uw gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Ik ga akkoord met:(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.