Contact

Vul je gegevens in en we zullen zo spoedig mogelijk contact met je opnemen.

Ik ga akkoord met:(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IT detachering, werving & selectie. In alle gevallen gaat het om specialisten die bij een bedrijf aan de slag gaan. Zij moeten niet alleen kundig zijn, maar bovenal gemotiveerd zodat onvoorbereid een klus kan worden opgepakt en succesvol afgerond.

Het succes wordt bepaald door IT specialisten die, naast de noodzakelijke certificeringen en branchekennis, ook de juiste ‘soft-skills’ hebben.

Plus IT werkt met de meest ervaren mensen uit de IT branche. Gemotiveerde specialisten die gewend zijn om procesmatig te werken in een Agile omgeving conform professionele methodieken en frameworks zoals Scrum, Waterval en Scopafijth. Maar ook zijn zij in staat hun werkzaamheden te verrichten in minder gestructureerde omgevingen. Deze IT professionals kennen het klappen van de zweep en laten zich niet zomaar overdonderen door een complex project dat onder flinke tijdsdruk moet worden gerealiseerd.

De specialisten van Plus IT kunnen worden ingezet in het gehele IT-landschap. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een Business Consultant, Informatie Analist en een IT-Architect. Maar ook aan Ontwikkelaars, Beheerders, Project Managers en Testers. Wij hebben ook specialisten beschikbaar voor legacy omgevingen, industriestandaard omgevingen en een combinatie zoals Migratie- en Transitiespecialisten.

Plus IT levert ervaren krachten aan relaties in de publieke en private sector waar behoefte is aan vaardige medewerkers op basis van tijdelijke of permanente inzet.

Kortom, aan alle organisaties waar Ervaring telt!

Hoofdkantoor:
IJsselmeerdijk 1
8221RC Lelystad

0320-430430
info@plusit.nl

Navigatie: Overstag 20, doorrijden tot tradecenter (1ste verdieping) Per Boot: Jachthaven Flevo Marina

Filiaal - IJsselmeerdijk 1