ICT vacatures Eindhoven

Plus IT is een geweldige plek om computer gerelateerde banen te vinden. Ze bieden mogelijkheden in het installeren, configureren en onderhouden van modems/routers en het vinden van een ICT-baan die perfect bij jou past! Als jij op zoek bent naar een leuke ICT vacature in Eindhoven, dan hoef je niet verder te zoeken dan Plus IT. Wij hebben volop mogelijkheden!

Werken in de ICT is een fantastische ervaring

Eindhoven is een van de meest innovatieve steden ter wereld, met Philips en de Technische Universiteit die samen een belangrijke technische ontwikkelingsregio voor Nederland en heel Europa vormen! In je vrije tijd kun je gaan winkelen op Stratumseind – dat meer dan 300 bars/clubs heeft waar iedereen zich ’s avonds kan uitleven voordat je samen (of apart) naar huis gaat. Bekijk de ICT-vacatures in Eindhoven.

Meer informatie

Vacatures

Helaas hebben we op dit moment geen vacatures beschikbaar.

Start jouw ICT carrière in Eindhoven

We weten dat je gepassioneerd bent over softwareontwikkeling en we hebben een geweldige stagemogelijkheid voor mensen zoals jij! Ons bedrijf is op zoek naar pas afgestudeerden die staan te popelen om hun eerste stappen te zetten op weg naar een carrière in de ICT. Ga op zoek naar je gewenste vacature met onze tool. Solliciteer vandaag nog door het sollicitatieformulier in te vullen, anders is iemand anders je misschien voor!

Wij zijn op zoek naar mensen die het met ons eens zijn dat technologie in dienst moet staan van de behoeften van degenen die er gebruik van maken. Vind je het leuk om je vaardigheden en kennis in te zetten om het werk makkelijker of efficiënter te maken? Zoek de vacature die bij jouw past en ga bijvoorbeeld aan de slag als Java ontwikkelaar!

ICT vacatures Eindhoven

Werk in Eindhoven als front-end ontwikkelaar

Front-end ontwikkelaars zijn veelgevraagd! Als je wilt profiteren van een kans en plezier wilt hebben terwijl je dat doet, dan is dit misschien precies wat je zoekt. Bekijk onze vacatures vandaag. Een carrière als front-end ontwikkelaar kan veel meer bieden dan alleen mooie websites maken; er gebeurt veel achter de schermen waar veel mensen nog niets van weten.