ICT vacatures Arnhem

Plus IT is dé plek voor jou als je op zoek bent naar een nieuwe carrière! Wij hebben mogelijkheden in de IT die tien jaar geleden nog niet eens bestonden. Denk aan digital marketing specialist, SEO specialist of app developer? Het is allemaal mogelijk met wat kennis van HTML/coderen en programmeren. Met de filters van Plus IT is het voor mensen met verschillende opleidingsniveaus en locaties gemakkelijk om direct op onze vacatures te solliciteren.

Kom werken in de ICT

Als je als ICT’er op zoek bent naar een plek waar je zowel aan grote projecten kunt werken als kunt genieten van een prachtige omgeving, dan is Arnhem je beste optie. De stad Arnhem heeft veel groene ruimte binnen haar grenzen, evenals grote clubs of cafés rond het Korenmarktplein (een populair gebied bij toeristen) waar mensen zich kunnen vermaken terwijl ze nippen van hun kopje koffie!

Meer informatie

Vacatures

Helaas hebben we op dit moment geen vacatures beschikbaar.

Front-end ontwikkelaar vacatures in Arnhem

Dus, je bent een webontwikkelaar die ervan houdt om dingen te laten werken? Wij hebben de perfecte positie voor mensen zoals jij! Als front-end ontwikkelaar bestaat je rol uit het ontwerpen en ontwikkelen van delen van onze website die gebruikers toegang geven via hun browser. Je werkt ook samen met andere teamleden zoals designers of backend software engineers om ervoor te zorgen dat alles soepel werkt aan beide kanten.

ICT vacatures Arnhem

Innovatieve app-developer worden

Wil je een creatieve, innovatieve app-developer worden? Ga dan vandaag nog aan de slag met onze ICT-vacatures! Maak nieuwe apps voor ’s werelds meest inspirerende merken. Als medewerker van één van deze bedrijven heb je inbreng in elk aspect over design en functionaliteit terwijl je tegelijkertijd je eigen product ontwikkelt – veel beter dan deze combinatie tussen creativiteit & technologie wordt het niet.

Zet de eerste stap in je IT carrière door te solliciteren. We hebben vacatures beschikbaar in heel Arnhem, waaronder systeembeheer functies en ontwikkelaars functies. Vul vandaag nog een sollicitatie in.