ICT vacatures Leeuwarden

Ben jij woonachtig in Leeuwarden en op zoek naar een leuke ICT baan? Dan hebben wij veel functies beschikbaar. Heb je net je studie afgerond of ben je al eerder aan het werk geweest maar wil je de volgende stap zetten naar succes binnen dit werkveld? Woon je daar en wil je op zoek naar je volgende leuke werkgever? Kijk dan op onze website voor lokale vacatures! Je kunt zoeken door de verschillende vacatures die we beschikbaar hebben, of meteen solliciteren als iets je aandacht trekt, vul ons online sollicitatieformulier in met alle vereiste bijlagen.

Werken in de provincie Friesland

Wil je werken in de provincie Friesland? Dan is Leeuwarden een prima plek voor jou. Ook na werktijd kun je je vermaken, met al deze restaurants en cafés! Neem even vrij van je drukke dag door te ontspannen in een van deze gelegenheden – ze zullen elke werknemer weer een verjongd gevoel geven (zelfs als het alleen maar om de lunch gaat). Solliciteer vandaag nog; wij hebben mensen zoals JIJ nodig die niet alleen staan te popelen om hun carrière op de rails te krijgen, maar ook om deze stad verder op te bouwen door middel van technologische banen, zoals banen binnen de IT of software engineering vakgebieden.

Meer informatie

Vacatures

Helaas hebben we op dit moment geen vacatures beschikbaar.

Kies je ideale baan uit de ICT vacatures in Leeuwarden

Waarom niet de wereld veranderen en je dromen in één keer waarmaken? Een creatieve ICT professional is nodig voor een spannende baan! Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps op besturingssystemen zoals iOS of Android. Niet alleen dat, maar je lost ook problemen op met deze applicaties om ze beter te maken dan ooit tevoren.

Klinkt dit als iets in jouw straatje? Solliciteer nu voordat er geen posities meer beschikbaar zijn, want we breiden ons team van getalenteerde ontwikkelaars snel uit.

ICT vacatures Leeuwarden

Aan de slag als Java Developer

Heb jij een passie voor programmeertalen en wil je werken in de informatietechnologie? Ga dan aan de slag als ervaren Java Developer! In deze functie bestaan je taken onder andere uit het ontwerpen van applicaties die gebruik maken van deze technologieën. Bekijk vandaag nog alle beschikbare banen binnen Leeuwarden!