ICT vacatures Venlo

Wij zijn op zoek naar ICT’ers in Venlo! Heb jij wat nodig is? We hebben vacatures van Java Programmeurs tot App Developers. Als expert weet je als geen ander hoe je omgaat met computers en internet software zoals browsers of smartphones- plus verschillende programmeertalen zoals HTML/CSS waarmee we jouw creativiteit aan het werk kunnen zetten bij het ontwerpen van websites. Met al deze geweldige mogelijkheden in ICT, vind je zeker iets dat bij jouw vaardigheden past.

Aan de slag als front-end developer

De taak van de front end developer is om ervoor te zorgen dat de website er goed uitziet, alle links werken en de inhoud voor elke pagina gevonden kan worden. Het onderhouden van een aantrekkelijke gebruikersinterface vereist aandacht van elk onderdeel van je ontwikkelteam – maar daar houdt het niet op: Dezelfde vaardigheden die back-end programmeren nodig heeft, komen ook om de hoek kijken bij het ontwerpen van complexe interfaces, zoals die te zien zijn op moderne webapplicaties of mobiele apps.

Bekijk onze beschikbare ICT vacatures in Venlo.

Meer informatie

Vacatures

Helaas hebben we op dit moment geen vacatures beschikbaar.

Aan de slag als java developer in Venlo

Als Java developer heb jij alle antwoorden in huis. Bedrijven zijn op zoek naar mensen zoals jij die elk probleem kunnen oplossen met software engineering in Venlo! Bekijk onze vacatures en solliciteer vandaag nog – je zult er geen spijt van krijgen als werken hier betekent dat je problemen oplost die anderen hebben achtergelaten doordat ze hun werk niet goed of helemaal niet konden doen door gebrek aan kennis over programmeertalen zoals java. We willen meer getalenteerde mensen zoals jij. Bekijk vandaag nog onze vacatures als Java developer in Venlo.

ICT vacatures Venlo

Solliciteer vandaag nog

Ben je op zoek naar een baan in Venlo? Kies je ideale functie uit de beschikbare ICT vacatures op Plus IT. Solliciteer direct of sla het op als favoriet om later te bekijken!